Tot ce trebuie să știți despre procedura brazilian butt lift

Ce este un brazilian butt lift?

Un brazilian butt lift sau lifting brazilian de fese este o procedură cosmetică populară care implică transferul de grăsime pentru a ajuta la crearea de volum în spate. Dacă ați auzit de un BBL sau doriți să procedați cu această intervenție, citiți mai multe despre procedură și despre cum să găsiți un practician pentru a vă asigura o intervenție siguranță.

Un lifting brazilian de fese constă în modelarea feselor cu grăsime si se remarcă prin rezultatele sale cu aspect natural. Procedura presupune următorii pași:

  1. Procedura se efectuează de obicei sub anestezie, dar în procedurile în care se transferă un volum mai mic de grăsime, se poate face doar cu anestezie locală. Puteți cere în prealabil un medicament antigreață, mai ales dacă anestezia vă face rău.
  2. Chirurgul folosește apoi liposucția pentru a elimina grăsimea din alte zone ale corpului, cum ar fi șoldurile, stomacul și coapsele. Liposucția în sine implică efectuarea de incizii în piele și apoi utilizarea unui tub pentru a îndepărta grăsimea din corp.
  3. Depozitele de grăsime care tocmai au fost îndepărtate din organism sunt purificate și pregătite pentru injectare în fese.
  4. Chirurgul dumneavoastră termină prin injectarea grăsimii procesate în anumite zone ale feselor pentru a crea un aspect mai rotunjit și mai plin. Ei fac trei până la cinci incizii în jurul feselor pentru transferul de grăsime.
  5. Atât liposucția, cât și inciziile de transfer de grăsime sunt închise cu suturi. Chirurgul dumneavoastră aplică apoi o îmbrăcăminte de compresie pe zonele afectate ale pielii pentru a minimiza riscul de sângerare.

Beneficiile liftingului brazilian

Spre deosebire de alte forme de intervenție chirurgicală a feselor, cum ar fi implanturile fesiere din silicon, un lifting fesier brazilian oferă rezultate mai naturale, creând, de asemenea, mai multă rotunjime fundului. De asemenea, poate ajuta la rezolvarea anumitor probleme, cum ar fi lipsa de formă care apare uneori odată cu vârsta. S-ar putea să luați în considerare procedura și dacă sunteți deranjat de dezechilibrele siluetei care fac dificilă purtarea îmbrăcăminții.

Un alt beneficiu al liftingurilor braziliene este că există un risc mai mic de infecție în comparație cu implanturile fesiere din silicon.

În ciuda acestor avantaje, există câteva efecte secundare grave de luat în considerare: infecţie, cicatrici, durere, bulgări sub piele în zonele aspirate sau injectate, pierderea pielii în zonele tratate din cauza infecției profunde, embolie grasă în inimă sau plămâni, care poate fi mortală.

Rapoartele actuale arată o rată a mortalității de 1 la 3000 ca urmare a intervenției. Atunci când procedura este efectuată incorect, grăsimea injectată poate pătrunde în venele mari din fese și apoi poate ajunge la plămâni. Acest lucru provoacă detresă respiratorie și în cele din urmă moartea.

Un alt efect secundar cunoscut este incapacitatea feselor de a prelua depozitele de grăsime altoite. O anumită cantitate de grăsime injectată este descompusă și absorbită de organism. Uneori este posibil să aveți nevoie de una sau două proceduri suplimentare. Pentru a ajuta la minimizarea acestui risc, chirurgul dumneavoastră poate introduce grăsime suplimentară prima dată.

Recuperarea

Ca orice operație estetică, va trebui să aveți o grijă deosebită după un lifting brazilian. Nu vei putea sta pe fund timp de două săptămâni după operație și va trebui să dormi pe o parte sau pe burtă până când zona se va vindeca complet.

Fesele dumneavoastră pot fi umflate timp de câteva săptămâni pe măsură ce vă recuperați de la operație.

În general, efectele acestei intervenții chirurgicale durează de la câteva luni până la ani. Inițial, este posibil să aveți nevoie de mai multe proceduri până când veți obține exact rezultatele dorite. De asemenea, poate dura până la șase luni până când veți vedea rezultatele complete ale procedurii inițiale. Puteți ajuta la asigurarea unui rezultat pozitiv, asigurându-vă că greutatea dvs. nu fluctuează și purtând îmbrăcăminte de compresie.