Există inele logodnă mai scumpe decât verighetele din aur?

Inel de logodna cu diamant Atcom

Voi ce spuneți, există inele logodnă mai scumpe decât verighetele din aur? Ei bine, cunoaștem foarte bine faptul că există atât inele de logodnă scumpe, cât și verighete scumpe, respectiv verighete ieftine. Și indiferent despre care modele verighete am vorbi sau despre ce inel de logodnă am povesti, diferențele de preț vor fi considerabile. Cel mai bine s-ar putea să cunoască acest aspect bărbații casei regale sau celebritățile care au ales să ceară în căsătorie femeia alături de care vor să își petreacă toată viața. În cazul acestora, fără să ne gândim prea mult și să medităm asupra subiectului, putem distinge achiziții de milioane sau chiar milioarde de euro, respectiv dolari. Acestea nu doar că își permit, ci vor să iasă și în evidență. Să aibă pe deget un inel de logodnă demn de covorul roșu și verighete care merită a fi pozate și menționate.

Răspunsul la întrebarea de ai sus, astfel, este unul pozitiv. Există inele logodnă mai scumpe decât verighete din aur. Care sunt acele inele de logodnă care depășesc cu mult valoarea unor verighete ieftine, de exemplu? Atât în magazinele fizice, cât și în magazinele online dedicate bijuteriilor și accesoriilor, se vor găsi o astfel de serie de inele care să depășească un anumit buget. Cele mai costisitoare inele de logodnă sunt cele care vin la pachet cu multe straturi de diamante mici, pe lângă diamantul principal sau smaraldul care arage atenția. Aceste straturi, respectiv șiruri de diamante minimaliste sunt cele care fac diferența. Ele nu doar că încarcă prețul inelului, ci și imaginea vizuală, stimulând și atrăgând aprecierea din partea celor care le privesc.

Verighetele și inelele de logodnă pot fi atât din aur, cât și din argint. Inelele de logodnă merg în prealabil pe materiale și metale precum argintul. Argintul se dovedește a fi mult mai sofisticat și, de altfel, demn de purtat. Pe degetul unei doamne va arăta foarte bine un inel de logodnă cu diamant, alaturi de o verighetă cu diamant.

Printre cele mai căutate modele inele de logodnă se numără cele cu smaralde, dar și cele care au detalii precum inimioarele sau florile. Special confecționate astfel încât să fie cât mai feminine, inelele de logodnă sunt dovada perfectă pentru o invitație la viață alături de persoana iubită. Din aur sau din argint, cu diamant sau mai mult diamante, inelele de logodnă ajung adesea să depășească valoarea diferitelor modele verighete. În funcție de câte detalii se doresc pe acestea, prețul va fi unul mai redus sau mai ridicat.